fredag 22 maj 2009


Solen har kommit tillbaka med värmen, trädgårdslandet börjar se riktigt fint ut och stickorna ligger i sina korgar och väntar på att någon ska ha tid med dem... På Sagotyg kan man se vad som upptagit min tid de senaste månaderna, när jag inte stått med spaden i hand. Men just idag regnar det och vi har stickkafé här hemma, jag och barnen. Och kanske stickar jag några varv på den här sjalen som borde blivit färdig för länge sen...

4 kommentarer:

  1. Hej

    Vad roligt att det var du som har Sagotyg! Jag hittade först den här ljuvliga stickbloggen och sen Sagotyg via Vildängel! Har två lajvande söner (idag 18 & 14 år) och många mantlar och kjortlar har det sytts genom åren! Lycka till med Sagotyg! Säljer ni bara via bloggen eller även någon annanstans?

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket!
    Jag såg din kommentar på sagotyg och hittade din härliga blogg också. Vad roligt med lajvande söner. Mina är lite små än så länge (2, 5 och 8) men jag blir inte förvånad om de blir lajvintresserade så småningom. Jag säljer just nu via bloggen och har en utställning på Ekenäs Kvarn på Ekenäs mellan Flen och Nyköping. Men jag har ingen egen lokal ännu och säljer inte hos någon annan. Jag ska nog sälja på marknader i framtiden.

    SvaraRadera
  3. Vilket underbart bloggnamn:) En annan som också är stickbiten fattar precis...Må gott:)

    SvaraRadera